Afgelopen zondag, 8 september, was de familiedag van de Aanhawwersj. Een jaarlijks terugkerende traditie, georganiseerd door de commissie Familiedag (Marco Aarts, Paul Maenen, Ingmar Wagenaar, Jos Maenen, Arno van Hooren en Guido Bovens) voor alle Aanhawwersj (Prinsenpaar, raad van 11, ereleden, awd-prinsen en dames). Dit jaar een combinatie van iets serieus en daarna iets gezelligs om elkaar weer eens te zien en spreken na de zomerperiode. Zo’n 40 Aanhawwersj, dames en heren, hadden zich aangemeld en bezochten La Grand Suisse, de buitenplaats die ligt aan Mariënwaard. Na de ontvangst volgde een rondleiding. Daarbij werd verteld over het ontstaan van het gebouw, de historie, het gebruik door de jaren heen en natuurlijk ook over de huidige functie, crematorium en uitvaartcentrum. Een interessant en indrukwekkend bezoek. Met dank aan de personeelsleden voor de verhalen en rondleiding. Daarna was het tweede deel van de familiedag bij Café Ghijsen op Raor. Daar was voor iedereen, achterom en met een schitterend uitzicht, een gezellig samenzijn, drankje(s) en barbecue. De verzorging was top door Café Ghijsen, Slagerij Grooten en de commissie. Tot ’s avonds laat heeft iedereen zich prima geamuseerd. Merci aan de deelnemers voor een mooie, gezellige dag en de commissie Familiedag voor de organisatie!

Rabo Clubsupport

Ook dit jaar kunt u stemmen voor het Rabo Clubsupport op CV De Aanhawwersj. De topactie van de Rabobank om clubs en verenigingen te steunen. Dat kan vanaf 2 september. Hoe kunt u stemmen op CV De Aanhawwersj? Dat kan via de Rabo App. Ga naar het kopje ‘service’ en vervolgens naar het kopje ‘lidmaatschap’. Hier vindt u een overzicht van deelnemende verenigingen en kunt u CV De Aanhawwersj selecteren. Stemmen kan ook via de website: https://www.rabobank.nl/clubsupport Stemmen is mogelijk tot en met 24 september.

De bijdrage die CV de Aanhawwersj hopelijk ook dit jaar mag ontvangen van de Rabobank wordt ingezet voor het organiseren van (carnavals)activiteiten voor zieken (ziekenactie) en ouderen (seniorenzitting). Bij de ziekenactie worden in de week voor carnaval ruim 250 zieken en ouderen, door ons prinsenpaar en een delegatie, thuis en in verzorgingshuizen bezocht. Zieken en ouderen die niet meer actief aan het carnavalsgebeuren kunnen deelnemen en wel een steuntje kunnen gebruiken.

Alvast hartelijk dank voor uw stem en steun!